Montažne kuće Pivčević

Dizajnirano za život. Komfor iznad svega. Nijedna druga mobilna kućica ne pruža slobodu i luksuzno iskustvo kao Pivčević dizajnerska mobilna kućica. Nije to samo dizajn već i prostor i karakteristike kuće. Luksuzni smještaj s posebnim dodirima glamura.

O nama

Transparentnost i učinkovitost vrijednosti su koje ovaj brand čine referentnom točkom za kupce i korisnike.

Interijer

Interijer nudi lijepo uravnotežen raspored, jednostavnog oblika i funkcionalnosti, za više osoba.

Dostava i montaža

Dostavu vršimo na Vašu adresu. Dogovaramo i montažu. Kontaktirajte nas za detalje.
O MOBILNIM KUĆAMA PIVčEVIĆ

Bezvremenski dizajn

Mobilna kućica Pivčević idealna je za boravak tijekom cijele sezone. Nova suvremeno dizajnirana i gostoljubiva kuća za ljude koji vole dobro živjeti. Naša mobilna kuća je u svakom pogledu nadogradnja običnije mobilne kućice. Energetski učinkovit, robusne konstrukcije, izrađen od izdržljivih materijala. Simetrija linija i tako ugodan interijer čine našu mobilnu kuću domom za one koji traže dobar život. Odličan izbor za turističke djelatnosti ili privatne osobe koje znaju što žele. Asortiman također zadovoljava visoke energetske standarde.

MONTAŽNE KUĆE

Karakteristike

Našu dizajnersku inspiraciju vodio je suvremeni dizajn namještaja i minimalizam interijera. Interijer nudi lijepo uravnotežen raspored, jednostavnog oblika i funkcionalnosti, za više osoba.

Dnevni boravak

Suvremeni dizajn interijera i prostrano luksuzno stanovanje. Širok izbor izgleda i opcija. Dizajnirano imajući na umu udobnost i praktičnost. Iskustvo sljedeće razine.

Kuhinje

Inteligentno dizajnirane modularne luksuzne kuhinje sa stilom i funkcionalnošću. Sve što vam treba, na pravom mjestu i najbolji aparati. Suvremena kuhinja za današnje gurmanske kuhare.

Spavaće sobe

Veliki izbor rasporeda i rješenja za spavanje. Dizajniran sa stilom za odmor i opuštanje uključujući udobne madrace.

Kupatila

Suvremeno dizajnirane, prostrane i potpuno opremljene vlastite kupaonice za maksimalno opuštanje i revitalizaciju. Zajedno sa snažnim tušem i dodirima luksuza.

Prostor

Pametna rješenja za pohranu posvuda s prostranim ormarima i maksimalnom iskorištenošću prostora.

Exterijer

Mobilne kućice izgrađene su od izdržljivih SIP ploča. Optimalno arhitektonsko rješenje lijepo nadopunjuju vrhunski i ekološki prihvatljivi materijali za vanjske obloge. Asortiman Aurora može izdržati i najzahtjevnije vremenske uvjete.
pdf dokumenti

Dokumentacija

Preuzmite i pogledajte dokumentaciju, certfikate i drugo.

Projekt struje

Projekt niskonaponskih električnih instalacija

Certifikat

Energetski certifikat zgrade

Arhitektonski projekt

Tipski arhitektonski projekt

Građevinski projekt

Projekt racionalne uporabe energije, toplinske zaštie i zaštite od buke

Iskaznica

Iskaznica energetskih svojstava zgrade

Voda i odvodnja

Glavni tipski projekt vodovoda i odvodnje

Projekt konstrukcije

Glavni tipski građevinski projekt. Projekt konstrukcije.
REALIZACIJA

DIZAJNIRANE ZA PERFORMANSE

Razumijemo graditeljstvo, te potrebe naših kupaca i krajnjih korisnika. Proizvodimo na svjetskoj razini i nudimo sustavan pristup mobilnim kućicama. Naše metode gradnje i modularni sustavi omogućuju vam da napravite objekt po mjeri. Naši proizvodi su idealna kombinacija performansi, udobnosti i privatnosti. Naše su mobilne kućice ‘Dizajnirane za izvedbu’ s certificiranom kvalitetom. Izgrađene za uživanje, napravljene da traju.
O nama

Montažne kuće Pivčević

Pivčević mobilne kuće već godinama dizajnira i proizvodi montažne kuće najviše kvalitete za turoperatore, kampove i odmarališta. Transparentnost i učinkovitost vrijednosti su koje ovaj brand čine referentnom točkom za kupce i korisnike.

Pivčević mobilne kuće je robna marka koja se zalaže za stvaranje i proizvodnju mobilnih kućica koristeći profinjen i ekološki dizajn, koncepte okrenute budućnosti i sve sa strukturom izgrađenom da traje.

Mate Pivčević

Osnivač i direktor

Ured

Put Pazdigrada 14, 21000 Split, Hrvatska
Email
frigopivcevic1@gmail.com
Telefon
021 320 048
Mobitel
098 287 727
Kontaktirajte nas

Na sve upite odgovaramo u što kraćem vremenskom roku

BE THE FIRST

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus.

20% OFF

BE THE FIRST

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus.

20% OFF